Перестрілка в Мукачеві: 1 людина загинула, 8 - поранено, - місцеві ЗМІ

Субота, 11 липня 2015, 21:16
Перестрілка в Мукачеві відбулася в суботу близько 14:00. В результаті перестрілки є поранені, місцеві ЗМІ повідомляють про загиблих.
Перестрілка в Мукачеві: 1 людина загинула, 8 - поранено, - місцеві ЗМІ
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Мукачево.net.
 
За інформацією видання, стрілянина відбулася між оточення депутата Михайла Ланьо та людьми, що представилися членами "Правого сектору". Події відбувалися на території комплексу Антарес і колишнього клубу "Червоний дракон" по вул.Лермонтова. Було чутно численні постріли.
 
За попередньою інформацією, озброєні особи, що представилися як "Правий сектор", зайняли територію комплексу. Їм чинили опір люди з оточення народного депутата Ланьо. На місце подій прибули міліція і СБУ.
 
Крім того, повідомляє Мукачево.net, близько 14.00 сталася перестрілка біля Червоної гори на трасі Київ-Чоп. Оголошено план "Перехоплення". Видання повідомляє, що міліція перестрілювалися з людьми, які представилися "Правим сектором".
 
В результаті перестрілки в Мукачево, поранено 8 осіб, і 1 людина загинула. Про це повідомили лікарі центральної районної лікарні Мукачева. За інформацією видання Мукачево.net, загиблий був представником "Правого сектора".
comments powered by HyperComments