Вояки 40-ї артилерійської бригади не отримують цілий місяць зарплату

Середа, 21 жовтня 2015, 17:48
Майже 200 вояків 40-ї бригади, яких демобілізували 25 вересня, вже практично місяць не бачили зарплату, бойові та дембельські.
Вояки 40-ї артилерійської бригади не отримують цілий місяць зарплату

Таку новину повідомив Геннадій Омельченко, один з солдатів. За його твердженням, 25 вересня їх відправили на дембель та обіцяли розрахуватися до кінця місяця, тобто до першого жовтня, потім обіцяли десятого жовтня, однак грошей нема і досі. Все, кажуть, що чекайте, гроші мають бути. Солдати відслужили 14 місяців, і ось таким чином вояків вирішили віддячити. За словами Омельченка, з попередні місяці з солдатами розрахувалися, хоч і з затриманням.

 У штабі 40-ї бригади говорять, що «проблема не у бригаді, а у зволіканні Миколаївського військомату», через котрий йдуть гроші воякам.

У бугалтерії Миколаївського обласного військомата підполковник Сергій Костюк стверджує, що гроші для 40-ї бригади вже перерахували, папери в скарбниці, і начебто завтра «всі все будуть одержувати, і зарплату, і дембельські, і бойові». Нібито 21 жовтня гроші мають надійти на карти.

 

Начальник же фінансової частини зараз перебуває у відрядженні, тому конкретна дата виплати зарплати воякам поки не відома, однак було обіцяно, що гроші військові отримають.

 

 

comments powered by HyperComments