Російський літак з 224 пасажирами на борту розбився у центральній частині Сінайського півострова

Субота, 31 жовтня 2015, 17:47
Головна новина дня. В Єгипті сталася катастрофа російського авіалайнера. Дані про гибель літака підтвердили в офісі прем’єра-міністра південної країни.
Російський літак з 224 пасажирами на борту розбився у центральній частині Сінайського півострова

Владники Єгипту повідомили, що російський авіатранспорт, який летів за маршрутом з Шарм-ель-Шейха до Петербурга, і який раніше зник з радарів, розбився над Сінаєм.

Лайнер А-321 належав компанії РФ Когалимавіа. На борту було 224 людини, з них 217 – це пасажири, і 7- це члени екіпажу. У російській авіації підтвердили втрату контакту з літаком. Дані про крах авіалайнера підтвердило також і представництво прем’єра Єгипту.

Як з’ясувалося пізніше, людей, які б вижили під час гибелі літака, нема. Відомо також, що серед пасажирів могло бути три українця.

Спочатку, повідомляють ЛігаНовини, точних даних  про те, що літак дійсно розбився, не було,  повідомлялося  лише , що літак А-321 зник з радарів. Але трохи пізніше з’ясувалося, - аеробус впав у місцині Сінайського півострова.

Авіатранспорт, за даними представників служби безпеки Єгипту, під час падіння розбився на дві частини, при цьому хвіст загорівся, а більша частина влетіла у скелю.

 

comments powered by HyperComments