Подробиці гибелі російського аеробуса в Єгипті. Відомі дані про пасажирів

Субота, 31 жовтня 2015, 18:19
Уже відомо, що пасажирів, які б вижили під час падіння авіалайнера, точно нема. На борту літака було 224 людини, з них 217 пасажирів і 7 – члени екіпажу. Серед них: 63 – це чоловіки, 138 жінок, 17 дітей, - такими є дані міністерства цивільної авіації АРЄ.
Подробиці гибелі російського аеробуса в Єгипті. Відомі дані про пасажирів

На місцині падіння літака рятувальниками з-під уламків  знайдено тіла не менше 100 людей, таку інформацію надає Reuters. У деяких ЗМІ, пишуть ЛігаНовини, повідомлялося також, що з-під уламків лайнера доносилися голоси людей, однак у той же час офіційна влада Єгипту дала інформацію, що тих, хто б залишився живим, нема.

У російських офіційних органах вже оприлюднені списки прізвищ пасажирів, які були на борту аеробуса. Є дані, що серед пасажирів перебував Олександр Копилов із дружиною ( він був заступником голови Пскова).

Стосовно національностей пасажирів, які загинули, ця інформація наразі уточнюється. Однак за попередніми даними, в літаку знаходилося троє мешканців України. За даними МІС Білорусії, на борту був також житель цієї країни.

Є вже інформація, що у родичів загиблих будуть брати взірці ДНК, про це повідомив Олександр Ржаненко, голова комітету з соцполітики Петербурга.

comments powered by HyperComments