Через тривале голодування самопочуття Савченко погіршилось

Вівторок, 19 січня 2016, 20:13
Як повідомляє «5 канал», українська військовополонена Надія Савченко, яка продовжила голодування, опинилася під крапельницею.
Надія Савченко

Як повідомив «5 каналу» адвокат Надії Савченко Марк Фейгін, українська льотчиця продовжила голодування в слідчому ізоляторі Новочеркаська. Воно тривало більше місяця, в результаті чого фізичний стан Савченко погіршився. Через це були викликані медики, які поставили їй крапельницю з глюкозою. На даний момент стан української ув’язненої покращився.

Фейгін розповідав, що коли лікарі побачили Надію Савченко, її фізичний стан був доволі поганим. Тоді постав вибір – примусове годування або крапельниця з глюкозою. Вона зробила вибір на користь другого варіанту. За словами адвоката, то було правильне рішення, адже Савченко на даний момент не вживає нічого окрім води або чаю. Він також заначив, якби не вживання глюкози, то Надія Савченко не була би в змозі брати участь на засіданнях. Адвокат також припускає, що істотне погіршення фізичного стану своєї підзахисної може трапитися наступного тижня.

comments powered by HyperComments