У РФ все частіше затримують українців

Середа, 10 серпня 2016, 15:30
Як повідомляє МЗС, у Росії частіше стали затримувати українців без жодних на те підстав.
У РФ все частіше затримують українців

Як передає УНІАН, в Росії безпідставно затримують та заарештовують все більше українців. У департаменті консульської служби вже відбулася нарада, у якій взяли участь представники причетних міністерств та відомств України, правозахисники та представники Міжнародної організації з міграції. Серед них були матері осіб, які були притягнуті до кримінальної відповідальності за сфабрикованими обвинуваченнями у розповсюдженні наркотиків.

Як було сказано у повідомленні, на даний момент ситуація із затриманням громадян України значно загострилася. Кількість людей, які були безпідставно затримані та заарештовані, тільки зростає. Крім того, вони стають жертвами шахрайства з боку посередницьких структур, що розгорнули свою діяльність як в Україні, так і в РФ.

Був проведений аналіз матеріалів та відомостей, які надали члени родин затриманих. Таким чином, представники владних суб’єктів та неурядових організацій домовились посилити взаємодію та активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу з метою попередження подальших випадків затримання та арештів громадян України, яких звинувачують у торгівлі наркотиками.

comments powered by HyperComments