Новій стиль кедів Golden Goose - "старі", але дорогі

Середа, 31 серпня 2016, 02:57
Дизайнери італійського бренду Golden Goose вирішили за вельми пристойні гроші продавати спеціально зістарені і забруднені в фарбі і пилу кросівки
Новій стиль кедів Golden Goose - "старі", але дорогі


За словами представників фірми, на створення цієї колекції їх надихнула молодіжна естетика гранжу. Коштувати "убиті" кеди будуть по 600 доларів за пару, повідомляє Mashable.

Варто відзначити, що в умінні зіпсувати взуття співробітники Golden Goose досягли певних висот. Їх дорога продукція дійсно виглядає так, немов її носили кілька років.

Зокрема, на нових кросівках, які випустили італійці, помітні дірки і частково обрізані шнурки. Крім того, вони заклеєні липкою стрічкою і начебто забруднені в мазуті. Самі модельєри називають технологію штучного старіння взуття "звичайною справою" і не сумніваються, що їх кросівки і кеди будуть користуватися попитом.

Італійська фірма Golden Goose була заснована в 2000 році. Популярність компанії принесли вироблені їй "вінтажні" і потерті кросівки і чоботи. Модельєри кажуть, що люблять естетику Дикого Заходу і молодіжну рок-культуру початку 1990-х років.

comments powered by HyperComments