Наречена мільйонера покалічила себе заради грошей

Середа, 31 серпня 2016, 05:11
Мері Хант, колишня наречена мільйонера Скотта Мітчела зі штату Флорида (США), подала зустрічний позов до суду, звинувативши чоловіка в домашньому насильстві
Наречена мільйонера покалічила себе заради грошей

Про це повідомляє Daily Star.

У відповідь він опублікував відео, зняте на приховану камеру в його будинку. На записі видно, як 29-річна Хант сама б'є себе по обличчю і по голові, саме в тих місцях, де пізніше утворилися синці. Колишня наречена раніше представила ці синці як доказ провини Мітчела.

Судовий процес почали ще в минулому році, коли незабаром після розставання в серпні 2015 го мільйонер звинуватив колишню наречену в крадіжці коштовностей на суму два мільйони доларів. Їх зникнення він виявив незабаром після розриву. Деякий час по тому подзвонив Мітчелу батько Хант і, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, розповів, що дочка прислала йому "браслети, діаманти, все".

У відповідь Хант заявила, що наречений бив її. Відеозапис, яка спростовує її слова, на предмет монтажу вивчають експерти. Сума відшкодування за позовом, заявлена ​​Мітчелом, становить чотири мільйони доларів.

comments powered by HyperComments