Технічний стан або помилка пілотування - можливі причини падіння російського Ту-154 над Чорним морем

Понеділок, 26 грудня 2016, 10:41
За словами міністра транспорту РФ, основні версії не включають в себе версію терористичного акту
Технічний стан або помилка пілотування  - можливі причини падіння російського Ту-154 над Чорним морем

Таку заяву зробив Максим Соколов сьогодні зранку журналістам: "Метою роботи урядової комісії не є встановлення причин, що призвели до катастрофи, до цієї аварії. Однак хочу сказати, що для організації роботи нам необхідно розуміти, що ж все-таки сталося з літаком. Сьогодні, наскільки нам відомо, основні версії не включають в себе версію терористичного акту, тому ми виходимо з того, що причинами цієї катастрофи могли б бути або технічний стан, або помилки пілотування".

Нагадаємо, що на борту літака перебували 92 особи, серед яких 65 артистів ансамблю імені Александрова, а також російські журналісти, військовослжубовці та голова благодійного фонду "Справедлива допомога" Єлизавета Глінка, відома як "Доктор Ліза". Наразі рятувальники знайшли 11 тіл загиблих. Президент РФ Володимир Путін підписав указ, згідно з яким 26 грудня на території країни оголошується траур. 

 

"Метою роботи урядової комісії не є встановлення причин, що призвели до катастрофи, до цієї аварії. Однак хочу сказати, що для організації роботи нам необхідно розуміти, що ж все-таки сталося з літаком. Сьогодні, наскільки нам відомо, основні версії не включають в себе версію терористичного акту, тому ми виходимо з того, що причинами цієї катастрофи могли б бути або технічний стан, або помилки пілотування"

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/world/1697266-mintrans-rf-nazvav-osnovni-versiji-katastrofi-tu-154-nad-chornim-morem.html
comments powered by HyperComments