Трампа більше немає для російських ЗМІ

Вівторок, 21 лютого 2017, 00:36
Російським державним ЗМІ наказали перестати хвалити Трампа.
Трампа більше немає для російських ЗМІ

Кремль наказав державним ЗМІ припинити «улесливо» говорити про президента США Дональда Трампа.

Про це виданню Bloomberg заявляють джерела, знайомі з ситуацією. Це розпорядження стосується державних телеканалів.

В Адміністрації президента РФ таке рішення пояснили тим, що російські глядачі більше не знаходять цікавими деталі роботи Трампа на посаді президента США.

Як зазначає Bloomberg, наказ Кремля відображає його «зростаюче занепокоєння» з приводу того, що нова адміністрація США буде менш дружелюбною, ніж Москва передбачала спочатку.

Про існування подібного розпорядження для держканалів також розповідає в колонці для Deutsche Welle Костянтин Еггерт. За його даними, холдинг ВДТРК, куди входить в тому числі телеканал «Росія», отримав вказівку, зміст якої зводиться до короткої фрази: «Трампа більше немає».

«Прокремлівські учасники політичних ток-шоу почнуть говорити, що завжди були впевнені: жодних особливих змін з приходом Дональда Трампа в Білий дім не відбудеться (хоча ще тиждень тому вони говорили зворотне). А ведучі ток-шоу «раптово» втратять інтерес до американської тематики. Депутати, які в минулому листопаді овацією вітали обрання мільярдера президентом США, постараються швидше забути про цей момент своєї біографії. Як мінімум, до прояснення обстановки і появи нових інструкцій з адміністрації російського президента», – пише Костянтин Еггерт.

 

 

 

comments powered by HyperComments