Лучники Харківщини здобули нагороди на Гран-Прі Європи

Середа, 3 травня 2017, 19:55
Золото - у чоловічій збірній України
Лучники Харківщини здобули нагороди на Гран-Прі Європи

Золоті медалі були завойовані в командних змаганнях. Чоловіча збірна України зі стрільби з класичного лука, до складу якої увійшли харків’янин Віктор Рубан, а також Георгій Іваницький зі Львова та Олексій Гунбін з Сум, у фіналі з рахунком 5:4 здолала суперників з Росії.

Переможно завершила цей етап Гран-Прі жіноча збірна України зі стрільби з блочного лука, до складу якої увійшла харків’янка Олена Борисенко. У фіналі Олена, а також киянки Вікторія Д’якова та Тетяна Познякова, з рахунком 214:207 перемогли збірну Італії.

Також на рахунку Олени Борисенко була бронзова медаль в індивідуальній стрільбі з блочного лука. У поєдинку за третє місце вона з рахунком 139:132 здолала суперницю з Італії. Друге місце в жіночому блочному луку посіла киянка Вікторія Д’якова, а перемога дісталася українці Марії Школьній, яка зараз виступає за Польщу.

Як раніше писала «Справжня Варта»,

30 квітня Володимир Кличко програв бій Ентоні Джошуа /Велика Британія/. Джошуа уклав Кличка технічним нокаутом.

Після цього бою Кличко отримав 10 млн. британських фунтів, але зайняв четверте місце у світовому рейтингу боксерів. За словами нової зірки боксу Тайсона Ф'юрі, його перевага у віці /Ф'юрі - 28 рік, Кличку - 41, надає йому впевненість в можливості перемоги над Джошуа.

comments powered by HyperComments