Україна повезе в Європу "страшний" мультик/ Відео

Понеділок, 30 жовтня 2017, 09:01
"Чудове Чудовисько" знято за творами Олександра Дерманського анімаційною студією «Червоний собака»
Україна повезе в Європу "страшний" мультик/ Відео

У маленької Соні немає друзів. Але зненацька з’являється рожевий монстрик Чу . Вони потоваришували. Однак незабаром милий монстр зникає і Соня вирушає на його пошуки до лісу. Чи вдасться дівчинці повернути монстреня? - повідомляє «Справжня Варта».

Український анімаційний фільм "Чудове чудовисько" був відібраний для участі в конкурсній програмі короткометражних фільмів Family Cinema Weekend - Shorts for Kids, 33-го Варшавського міжнародного кінофестивалю.

За словами Міністра культури Євгена Нищука, він "зроблений на високому рівні і зачіпає такі глибинні теми, такі як дружба, вірність та відданість, тому я переконаний, що його буде цікаво дивитися не лише дітям, а й дорослим".

Олександр Дерманський, автор сценарію мультфільму «Чудове Чудовисько: - Ті хто читав книжку і бачив мультик розуміють, що це дві різні речі , але це нормально, бо анімація і література потребують різних форм реалізації та розуміння».

Як раніше писала «Справжня Варта», в Харкові пройшла прем’єра документального фільму «Будинок Слово», присвяченого постатям Розстріляного відродження.

Стрічка Тараса Томенка розповідає про письменників та поетів, які свого часу мешкали в Будинку Слово. А також про саму будівлю, яка, за словами авторів фільму, стала, з одного боку, символом величі української культури, а з іншого – символом диктатури та тоталітаризму. Філіп Іллєнко, голова Державного агентства України з питань кіно, розповів, що свого часу через той будинок пройшло близько 200 митців. Але до сьогоднішнього дня їх долі залишаються невідомим для широкого загалу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments