Світ

15:49
Така вимога до зовнішнього вигляду продиктована тим, що більшість працюючих у компанії чоловіків - нудисти.
15:43
Судно, зареєстроване в Антигуа і Барбуда, захопили у 360 кілометрах на північний схід від оманського порту Салала. Інформації про характер вантажу судна немає.
12:59
У четвер 7 квітня біля східного побережжя Хонсю в Японії знову стався землетрус. Поштовхи були відчутні також у столиці країни Токіо.
12:25
Парламент Косова обрав новим президентом країни А. Яхьягу, яка до виборів працювала в управлінні поліції. За неї проголосували 80 із 100 парламентаріїв.
13:38
Щодня гинуть мирні мешканці. Кількість загиблих ніхто не підраховує. Війська Каддафі обіцяють знищити повстанців разом із мирним населенням, що проживає на теренах, де ведуть бойові дії повстанці.
20:46
Головою нової територіальної одиниці став Мохамед Абді Ганді. У своєму зверненні він зазначив, що найперше завдання його адміністрації - вигнати бойовиків "Аль-Каїди" з території своєї держави.
10:15
У Корейській Народній Демократичній Республіці (КНДР) за звинуваченням у шпигунстві і шкідництві страчені колишній міністр шляхів сполучення Кім Ен Сам і екс-міністр фінансів Мун Або Бон.
09:22
У Грузії затримали трьох людей, які, за повідомленням Міністерства внутрішніх справ, готувалися влаштувати вибухи біля кількох адміністративних будівель у Кутаїсі, другому за величиною місті республіки.
17:50
Атомна катастрофа в Японії таки радикально вплинула на настрої німецьких виборців. Партія Зелених, яка вимагає негайного закриття всіх АЕС, в кілька разів збільшила число прихильників на місцевих виборах одразу в трьох землях Німеччини – на виборах до ландтагів земель Баден-Вюртемберг та Рейнланд- Пфальц і на комунальних виборах у землі Гессен.
23:29
Euronews - один з найбільших у світі телевізійних каналів, до того ж відносно молодий. Мовлення розпочав з 1 січня 1993 р. Euronews - унікальний за багатьма ознаками цілодобовий новостійний телеканал, від початку працює кількома мовами. Цього року почне мовлення 11-та за рахунком - українська редакція каналу.