Світ

17:24
Український правозахисник Максим Кицюк потрапив у «чорний список» державних структур Білорусії. Близько 30 постраждалих журналістів звертаються за захистом до міжнародних організацій.
16:15
Вбивство собак і котів стало звичайним і мало не масовим явищем на вулицях великих українських міст – адже країна готується до ЄВРО-2012. Безсильні що-небудь змінити, українські організації захисту тварин звернулись по допомогу до своїх польських колег.
22:33
AIESEC існує вже понад 60 років. Діяльність організації сфокусована на розвитку глобального молодіжного лідерства.
17:29
Мабуть, усі знають, що в ці дні не можна споживати їжу тваринного походження. Але крім цього, у цей період забороняється вінчатися, пиячити, палити і за всі інші гріхи треба нести значно більшу відповідальність.
17:28
Лівійські революціонери готували повстання проти диктатури Муаммара Каддафі через сайт знайомств. Конспірація та сучасні комунікації забезпечили десятки тисяч активістів.
10:24
У Лівії найманці голови держави Муаммара Каддафі вантажать тіла вбитих опозиціонерів у літаки і скидають в пустелі. Про це повідомив колишній представник Лівії в Організації Об`єднаних Націй Ібрагим Даббаши. Він зазначив, що загиблих викидають у районі м. Сирта.
13:32
В Україні корупція перетворилась на всеосяжне явище, що становить суть державного управління. За останні роки періодичне то запровадження нових, то скасування тих самих "антикорупційних" законів виглядає як трагикомічна вистава "Не бійся, корупціє, ми тебе не зачепимо!".
14:08
19 лютого 2011 в Канберрі українці Австралії та Нової Зеландії протестували проти порушення людських та національних прав українців в Україні та у Росії. Акція була організована упрaвою Союзу Укрaїнcьких Оргaнізaцій Авcтрaлії ( CУОA)
12:34
Міжнародний день рідної мо́ви — день «підтримки мовного та культурного різноманіття та багатомовності», проголошений на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО (відомство ООН з питань освіти, науки та культури), що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 р. у Парижі. Відзначається 21 лютого, починаючи з 2000 року.
13:52
Лідери провідних держав Європи критикують власну попередню політику щодо іммігрантів. Після Другої світової війни минуло дві третини століття, проте її наслідки лишаються предметом доволі гострих публічних суперечок