Світ

19:26
За повідомленням Центрального телеграфного агентства Кореї (- Корейська Народно-Демократична Республіка), в країні 12 грудня був успішно виведений на орбіту штучний супутник Землі "Кванменсон-3" ("Сяйво зірки-3").
17:32
Найбільша у світі соціальна мережа з 2009 року орієнтувалася на голосування користувачів при формуванні своєї політики, але більше не буде цього робити.
22:26
У Варшаві завершився восьмий польсько-німецько-український форум, цього року присвячений післявиборчій ситуації в Україні. Спеціальним гостем заходу була Євгенія Тимошенко, донька екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.
12:06
Національний банк Словаччини планує в травні наступного року випустити ювілейну монету з нагоди 1150-річчя приходу святих Кирила і Мефодія до Великої Моравії [- держава західних слов'ян у басейні Середнього Дунаю в VIII-X ст.].
11:14
Меморіальну таблицю Голові Проводу ОУН, полковникові Євгенові Коновальцю буде встановлено в будинку, де він зупинявся, коли приїздив до Каунасу.
15:25
За останні півстоліття було написано сотні тисяч книжок, але тільки деякі з них стали найпопулярнішими в світі. Ось список 10 найбільш популярних книжок за останні 50 років. Цифри показують кількість примірників, виданих і проданих, але, звісно, не враховують численних перечитувань.
14:28
15 листопада на Філософському факультеті Університету Чорногорії у м.Нікшіч відбулася презентація книги посла України п. Оксани Слюсаренко «Україна - Чорногорія».
15:15
В Університеті Альберти (Канада) вийшла друком англомовна збірка про Голодомор 1932—1933 років в Україні.
20:47
Румунія перебуває на першому місці серед країн Євросоюзу за числом жінок, що обіймають керівні посади в компаніях.
12:38
У Новосибірській області порушено першу в Росії кримінальну справу, пов'язану з діяльністю проекту Сергія Мавроді МММ-2012.