Світ

23:04
Поштовий сервіс Gmail, що належить Google, став найпопулярнішим у світі, обігнавши Hotmail і пошту Yahoo!. За даними ЗМІ, місячна аудиторія Gmail становить 287,9 мільйона користувачів.
21:43
Відеохостинг YouTube запускає сервіс Кампанії (YouTube Campaigns) для некомерційних організацій, що дозволяє їм відслідковувати прогрес приросту аудиторії або кількості переглядів відеороликів.
16:20
Китайська комп'ютерна компанія Lenovo в третьому кварталі поточного року стала найбільшим у світі виробником персональних комп'ютерів.
20:47
Нові дослідження в медицині можуть радикально змінити способи лікування низки важких захворювань. Науковці Лундського університету прийшли до висновку, що центральну роль в розвитку гострого панкреатиту грає особливий білок.
10:00
ВАТ «Российские железные дороги» призупинило продаж квитків на поїзди дальнього слідування, що відправляються з 26 жовтня 2012 року.
22:03
В Україні вирують пристрасті довкола виборчої кампанії до Верховної Ради, яку експерти вже назвали найдорожчою за часи незалежності. Скільки за бажання стати депутатами платять у країні над Дніпром, а скільки – над Віслою?
21:59
З 14 вересня журналісти незалежного білоруського порталу працюватимуть у Польщі на запрошення Міністерства закордонних справ цієї держави. пріоритетів довготермінової
19:05
Червоно-жовті прапори вчора заполонили вулиці Барселони - столиці Автономної області Каталонія. Місцеві мешканці за традицією відзначали День Каталонії.
17:58
У Китаї швидко розвивається "червоний туризм", який в пошуках різноманітних форм і нових комерційних шансів стає новим джерелом економічного зростання в багатьох старих революційних районах країни.
19:52
У польській школі в місті Ґродно (Білорусь), не буде російськомовних класів. Про це повідомила директорка тамтешньої школи Данута Сурмач.