Депутат від Партії регіонів Олександр Конін без жодних дозвільних документів розпочав забудову березового гаю, що в П’ятихатках

Жанна Титаренко  |  Субота, 8 жовтня 2011, 21:41
Правоохоронні органи на звернення місцевих мешканців П’ятихатокналежним чином не реагують. Забудовники працюють переважно вночі. У березовому гаї вже викопана траншея і поставлено металевий паркан.
Депутат від Партії регіонів Олександр Конін без жодних дозвільних документів розпочав забудову березового гаю, що в П’ятихатках

Про це «Справжній варті» повідомили представники «Зеленого фронту». Вони стверджують, що міліціянти на місце подій зазвичай прибувають не раніше ніж через дві години після виклику.

Міліціянти спочатку зупиняли дії забудовників, але потім стали на їх бік. Зараз правоохоронці стверджують, що в Олександра Коніна є всі необхідні документи, але чомусь цей депутат від Партії регіонів відмовляється їх комусь показувати.

Представники «Зеленого фронту» зробили офіційний інформаційний запит у Державний архітектурно-будівельний контроль й отримали письмову відповідь, що на даній ділянці березового гаю нікому дозвільних документів на будівництво не видавали.

На цей момент більшість представників «Зеленого фронту» вважає, що незаконно встановлений паркан треба знести. Але перед тим як розпочати цю справу, члени організації планують ще раз перевірити наявність дозвільних документів, оскільки ці документи могли бути видані заднім числом.

Члени «Зеленого фронту» також повідомляють, що боротьба з забудовниками в такий спосіб не завжди є результативною, оскільки під час спроб знесення одного незаконно встановленого паркану у Лісопарку, на захист забудовників стали працівники міліції.

comments powered by HyperComments