Назустріч святу: Партiя регiонiв у Харкові блокувала розгортання Державного Прапора України

Жанна Титаренко  |  Субота, 20 серпня 2011, 12:44
За iнiцiатиивою Української Народної Партiї до Харкова привезли найбiльший Державний Прапор. Його ширина становить 30 метрів, а довжина – 45. Але як тiльки почали розгортати таке велике синоь-жовте полотно, члени Партiї регiонiв з обох бокiв почали виставляти свої намети, не даючи простору для подальшого розгортання.
Назустріч святу: Партiя регiонiв у Харкові блокувала розгортання Державного Прапора України

Зчинився галас i бiйка. Люди, якi розгортали прапор, намагалися переконати регiоналів у тому, що вони порушують закон i не поважають державнi символи, а тi, у свою чергу кинулися на них з металевими прутами (тобто частинами каркасу своїх наметiв).

Врештi-решт, намет таки вдалося посунути. Але пiсля цього регiонали почали рвати Державний Прапор. Мiлiцiя на такi дiї жодним чином не реагувала. Встановити iмена та прiзвища осiб, якi ставили намети i рвали прапор, мiлiцiянти теж вiдмовились.

 Крiм того, пiд час розгортання Державного Прапора на Майданi Свободи проводили репетицiю проекту «Майданс». Тобто, на всю потужнiсть грав англiйський реп i кiлька сотень пiдлiткiв пiд нього стрибали.

 Але не зважаючи нi на що, полотнище Прапора було повнiстю розгорнуто. I бiльше сотнi мешканцiв Харкова вiд щирого серця виконали Гiмн України.

comments powered by HyperComments