У Харкові відбувся ярмарок майстрів хенд-мейду

Світлана Шкурай  |  Понеділок, 29 серпня 2011, 16:07
Протягом 27 – 28 серпня у будівлі ХАТОБу проводилася виставка-продаж речей ручної роботи «ARTISHOP». З 11 до 19 години харків’яни мали змогу помилуватися виробами майстрів з виготовлення листівок, прикрас, іграшок та багатьох інших гарних і оригінальних речей.
У Харкові відбувся ярмарок майстрів хенд-мейду

Ви любите вирізнятись із загалу? Цінуєте унікальність та креатив? Тоді Вам точно сподобаються товари ярмарку. Тут було усе: від підвісок на мобільник – до ароматного мила.

Для прихильників сувенірної продукції взагалі вибір величезний: іграшки, подушечки для голок, рукавички та багато іншого. Продавці пропонували приміряти сережки-лимонні кільця, браслети з маленьких рожево-шоколадних тістечок чи підвіски у формі годинника. Стояли тут і кілька прилавків з косметикою: блисками для губ, кремами та лосьйонами для обличчя.

Та до цін варто було придивлятись уважніше: схожа за моделлю річ може бути значно дорожчою з одного боку торгового майданчика, ніж з іншого. Різниця вражає. Наприклад, практично однакову підвіску з ланцюжком можна придбати як за 40, так і за 60 гривень. Кожна річ авторська, тому і вартість може коливатися.

Відвідувачів ярмарку розважав веселий мім. Він намагався зобразити покупців, які заповнили весь поверх театру.

comments powered by HyperComments