У Галереї «Маестро» триває виставка оригінальних фотографій вагітної жінки, старих автомобілів і мальованих пейзажів незайманої природи

Жанна Титаренко  |  Четвер, 13 жовтня 2011, 13:01
Великий зал галереї «Маестро» зустрічає відвідувачів великими картинами, на яких зображені захід сонця, ліс, широка річка, Благовіщенський собор, що розташований у Харкові. Одні полотна мальовані олійними фарбами, інші – лаковими.
У Галереї «Маестро» триває виставка оригінальних фотографій вагітної жінки, старих автомобілів і мальованих пейзажів незайманої природи

 

Картини різних авторів мають спільну тематику – зображення природи, але значно відрізняються технікою виконання.

Зображення людей у великому залі зустрічається нечасто. Але картина, на якій зображена дівчина дещо оживляє цей зал, нагадуючи про те, що в галереї «Маестро» проходять виставки не лише аматорів, а й професійних талановитих художників.

У малому залі атмосфера сприйняття є дещо інтимною. Перший погляд спрямовується на фотографію оголеної вагітної жінки. Далі ця жінка одягнена, її поза з кожним кадром змінюється. На іншій стіні розміщені фото стрункої дівчини, але відчувається повна гармонія і взаємозв’язок з попередніми кадрами.

Автором фотографій є Олена Мельникова. За допомогою комп’ютерних програм майстриня накладає фото людини на зображення квітів, натюрмортів тощо. Такі фотографії дуже схожі на мальовані картини. В роботах Олени Мельникової відчувається позитивний настрій, тож приємного Вам перегляду.

comments powered by HyperComments