Представники Народної Ради зареєстрували резолюцію пікету в Харківській облдержадміністрації і домоглися переговорів з чиновниками

Жанна Титаренко  |  Четвер, 3 листопада 2011, 23:49
Тож обрані представники Народної Ради, а зокрема Дмитро Пилипець, Ігор Рассоха та декілька громадських діячів із «Зеленого фронту» і підприємців мали зустріч з заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеном Савіним.
Представники Народної Ради зареєстрували резолюцію пікету в Харківській облдержадміністрації і домоглися переговорів з чиновниками

Представники Народної Ради повідомили про те, що будуть домагатися розпуску парламенту, оскільки він є нелегітимним і всі закони, що ним ухвалюються, теж не є чинними.

Звертаючись до заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна представники громадських організацій закликали депутатів облради врахувати резолюцію пікету і не виконувати ті закони, які ухвалює нелегітимний парламент.

Щодо негайного розпуску Верховної Ради України й оголошення виборів, Євген Савін наголосив на тому, що на даний момент такий варіант не є найкращим, оскільки такий вибір призведе до додаткових витрат з Державного бюджету України.

Крім того, Євген Савін зазначив, що більше 50 % мешканців Харкова підтримує правлячу «Партію регіонів», тому доки не буде проведено додаткових соціологічних досліджень, опитувань, збору підписів у відповідній кількості, - про дострокові вибори, навіть, говорити рано.

Євген Савін представникам Народної Ради та громадським організаціям також порадив розпочати збір підписів за проведення дострокових виборів.

Після цієї короткої зустрічі представники громадських організацій повернулися на Майдан Свободи і продовжили акцію протесту за розпуск парламенту. Завершився пікет колективним виконанням Гімну України.

comments powered by HyperComments