Дівчина за кермом машини нардепа скоїла масштабну аварію на Хрещатику (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 11 листопада 2011, 14:30
У четвер, 10 листопада, у центрі столиці зіткнулися близько десяти автомобілів, серед яких «Бентлі» і «Мерседес». Аварія сталася близько 18.30.
дтп

У столичній міліції заявили, що під час ДТП на перетині вулиць Хрещатик і Прорізна постраждав співробітник ДАІ, пише Газета.ua.

За попередніми даними, автомобіль «Бентлі» почав рухатися по Хрещатику в напрямку Бессарабської площі на заборонний сигнал регулювальника.

В цей же час з вулиці Прорізна почав рухатися автомобіль «Мерседес», в результаті чого відбулося зіткнення цих автомобілів.

В результаті ДТП перелом ноги отримав співробітник ДАІ, який був госпіталізований в одну з київських лікарень.

Як зазначили в міліції при ДТП крім двох зазначених автомобілів зіткнулися ще близько 10 водіїв.

Довіреністю на управління чорного «Бентлі» (д/н AA7777IA), який опинився ввечері четверга в епіцентрі великої ДТП на Хрещатику, володіє Руслан Богдан.

Про це повідомляє «Lb.ua», посилаючись на свої джерела в правоохоронних органах.

Руслан Богдан – нардеп, обраний до ВР за списками БЮТ. В даний час він, проте, не входить до складу будь-якої фракції. Покинувши лави БЮТ, до ПР так і не приєднався.

Богдан абсолютно непублічний, раніше згадувався в ЗМІ в контексті «справи педофілів» (скандалу, часів останньої президентської).

Примітно, що основний власник машини – жінка 1940 року народження. Можливо – родичка пана Богдана, який володіє довіреністю. При цьому, за словами очевидців, за кермом, у момент аварії, знаходилася дівчина-брюнетка.

Друга машина, яка також стала першопричиною аварії, зареєстрована на жінку 71 року народження. Знову таки, за словами очевидців, на момент зіткнення, «Мерседесом» керував чоловік.

Також на місце ДТП прибув нардеп від ПР Олексій Журавко. Оглянувши місце події, коротко переговоривши зі свідками, він пішов.

 

comments powered by HyperComments