У Тернополі відбувся всеукраїнський біблійний форум

Жанна Титаренко  |  Середа, 2 травня 2012, 21:18
Вивчення Біблі перемежовувалось екскурсіями - Тернопіль, Зарваниця, Підзамочок, Бучач. Останніми пунктами стали срібні водопади та скеля жіночих сліз, що неподалік туристичної бази «Лісова».
У Тернополі відбувся всеукраїнський біблійний форум

 

Благословив всеукраїнський молодіжний біблійний форум пастор тернопільської лютеранської громади Тарас Коковський.

«Не соромтесь говорити, що ми християни, бо коли ми будемо Бога соромитися, тоді й Бог нас посоромиться. Міцно тримайтесь благословінь свого хрищення», - зауважив пастор Тарас.

 Усі біблійні семінари були присвячені служінню і воскресінню Ісуса Христа. Особливо запам'яталося пояснення таких рядків зі Святого Письма: «Бога ніхто і ніколи не бачив» (Іоана 1:18), під якими мається на увазі, що Бога можна пізнати лише через Ісуса Христа, бо саме Він приніс нам вістку про Бога.

 Учасники форуму також мали можливість задавати свої питання і почути на них відповідь від різних пасторів Української Лютеранської Церкви.

«А як же Господь чинить із тими людьми, які нічого не знають про Ісуса Христа? Племена гір Кіліманджаро чи Папуа-Нової Гвінеї нічого не знають про Біблію. Хіба вони в тому винні? Невже люблячий Господь їх всіх відправить до пекла?», - запитали учасники форуму з Харкова.

 «Ми не знаємо, як Господь діє в їх серцях, але Він хоче, щоб усі спаслися», -  щиро відповів пастор Роман з Кременця.

Екскурсії почалися з Тернополя.

Потім члени форуму відвідали Зарваницю.Там споруждено декілька церков, дзвіницю, капличку та 15 великих каменів, біля яких прочани читають «Отче наш» та «Богородице Діво». Поряд розташований чоловічий монастир закритого типу. Службу Божу у Зарваниці відправляють православні і католицькі священики.

 У Підзамочку й Бучачі відбулись екскурсії до руїн старовинних замків і католицьких церков.

А в туристичній базі «Лісова» відбувся молитовний роздум і невеличкий концерт християнської пісні.

Триденний біблійний форум організувала Українська Лютеранська Церква. До участі запрошувались також члени інших християнських конфесій, зокрема, католики і православні.

comments powered by HyperComments