Українська Лютеранська Церква активно долучилась до проповіді Слова Божого для футбольних вболівальників

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 2 липня 2012, 23:34
Під час проведення ЄВРО-2012 у Харкові парафія «Всіх Святих» Української Лютеранської Церкви розповсюджувала видання Українського Біблійного товариства «ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ» серед футбольних вболівальників.
Українська Лютеранська Церква активно долучилась до проповіді Слова Божого для футбольних вболівальників

 

Українське Біблійне Товариство (УБТ) підготувало для розповсюдження вулицями та площами міст, які приймали ЄВРО-2012, видання Євангелія від Івана із свідченням всесвітньо відомих футболістів-християн.

Так одне з свідчень належить гравцю збірної Бразилії та клубів «Мілан» та «Реал-Мадрид» Кака. Його колекція нагород включає КУБОК СВІТУ, КУБОК КОНФЕДЕРАЦІЙ, КУБОК ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ УЄФА, СУПЕРКУБОК УЄФА та в різні роки призи кращому гравцю Бразилії, Італії та Європи (ЗОЛОТИЙ М’ЯЧ), а 2007-го року він був визнаний ще й кращим гравцем світу.

Кака говорить: «Моя сімя і моя віра в Бога є речами, які справді мають значення в моєму житті… Якби в ньому не було Бога, то воно б точно не було таким, як зараз!

Мене назвали найкращим футбольним гравцем світу. Це велика честь для мене. Але найбільша честь – служити Ісусу Христу, тому що Він дає мені надію.»

На бутсах Кака вишита така фраза: «Ісус на першому місці».

Із рештою свідчення Кака та свідченнями чемпіонів світу-2002 Лусіо та Едмілсона, чемпіона Європи-2008 року іспанця Маркоса Сенни та італійця Ніколи Легротальє Ви зможете ознайомитися в брошурі УБТ «ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ» (можна отримати у філіалі УБТ у Харкові за адресою вул. Малопанасівська 10 чи в Українській Лютеранській Церкві за адресою вул.Чернишевська 59).

На пропозицію голови Східної філії УБТ Володимира Агафонова розповсюдити безкоштовно примірники видання «ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ» відгукнулися багато християнських церков Харкова та інших міст України.

comments powered by HyperComments