Запрошуємо на відкриття Літньої Біблійної школи за участі американських волонтерів

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 3 липня 2012, 11:07
8 липня, з нагоди відкриття Літньої Біблійної школи в Будинку Спілки письменників відбудеться концерт українських народних та духовних пісень відомих джазових співачок сестер Кристини і Лаури Марті. Зараз в Україні та за її межами триває презентація нового альбому сестер Марті вірменської етно-джазової музики «Крунк». До Харкова співачки завітають із програмою українських народних та духовних пісень.
Запрошуємо на відкриття Літньої Біблійної школи за участі американських волонтерів

З метою більш глибокого ознайомлення та взаємної співпраці з Українською Лютеранською Церквою цей захід відвідають учасники руху проекту «Україніка».

Служба Божа присвячена відкриттю Літньої Біблійної школи розпочнеться о 10 годині. Після Святої Літургії о 12 годині сестри Кристина та Лаура Марті презентують програму українських народних та духовних пісень.

Щодня з 9 по 15 липня з 10.00 до 13.00 за адресою: вул. Чернишевська, 59 (Будинок Спілки письменників) Українська Лютеранська Церква проводить чергову Літню Біблійну школу (ЛБШ) за участі волонтерів із сестринських лютеранських церков США.

Зазвичай спілкування в ЛБШ проходить в дружній невимушеній атмосфері.

Пропонуємо всім охочим (дітям від 8 років та молоді) взяти участь у вивченні Біблії в ігровій формі, виготовленні поробок власними руками та в співах християнських гімнів.

Крім пізнань основ християнської віри, що несуть мир Божий та нескінченні благословення у вічності, для Вас та Ваших дітей корисним буде спілкування із оригінальними носіями англійської мови!

Довідки за телефонами: 75-66-291; 095-168-11-98; 097-63-64-326.

Пропонуємо для прикладу світлини із минулорічних ЛБШ.

comments powered by HyperComments