Навколо храму Святителя Миколая вирубано майже всі дерева

Жанна Титаренко  |  Середа, 4 липня 2012, 14:01
Місцеві мешканці вимагають відповідь на питання: хто і чому вирубав дерева. Водночас Харківська єпархія Української Православної Церкви Московського Патріархату заявляє, що жодної інформації про вирубки їм не надходило.
Навколо храму Святителя Миколая вирубано майже всі дерева

Будівництво храму Святителя Миколая (на перетині вулиць Власенка і Жовтневої революції) перебуває на етапі завершення. 

«Дерева вирубують для того, щоб церкву краще видно було. Інакше – навіщо! Церква вже майже збудована», - обурюється місцева мешканка Олена Решетько, нагадуючи про те, що нову церкву Мовковського Патріархату побудували в санітарній зоні Жовтневого трамвайного депо.
 
«Я не проти церкви. Я проти вирубки дерев! Тут і так втулили коксохім, «Термолайф», лакофарбовий завод і ще цілу купу підприємств, що здійснюють шкідливі викиди в атмосферу. Чим нам дихати?», - коментує Олена Решетько.
 
Настоятель храму Святого Миколая Міхаіл Пилипчук на запитання про те, чому навколо церкви вирубали дерева, почав із того, що: «Це декілька людей. Вони скаржаться не лише на мене, а на всіх».
 
Скільки дерев було вирубано навколо храму Міхаіл Пилипчук не пам’ятає.«Всі дерева були аварійними. Знесли ці аварійні дерева, а то, не дай Боже, когось убило б», - додав Міхаіл Пилипчук.
 
comments powered by HyperComments