Духовне вдосконалення від проекту «Україніка»

Жанна Титаренко  |  Субота, 18 серпня 2012, 23:54
Проект «Україніка» здійснив чергову акцію спрямовану на духовне вдосконалення свого членства, а також запросив із собою низку харків’ян різного віку. Серед них – юристи, музиканти, підприємці, викладачі та студенти.
Духовне вдосконалення від проекту «Україніка»

 

Цього разу шлях лежав до Святогірського монастиря, що належить Українській Православній Церкві Московського Патріархату і є однією з духовних перлин України.

Поїздка була організована силами молодіжного руху проекту «Україніка». З великою любов’ю і старанністю працювали Юлія Ашурко, Сердинов Богдан, Тітов Олександр, а також ті, що щойно вступили в рух – Гриценко Дарія, Лаба Ірина, Коновал Яна та інші.

Протягом поїздки прочани прикладалися до чудотворної Святогірської ікони Божої Матері, мощів Святого Іоана Затворника та інших насельників монастиря, які прославилися своїми духовними подвигами.

Під час екскурсій найбільше з усього запам’яталися старовинні Біблії, привезені з різних країн Європи, та печери. Піднімаючись на гору вузькими коридорами давніх печер прочани прохали блага для України, її людей та сил для власного духовного зростання.

Завершилося паломництво поклонінням до ікони Пісчанської Божої Матері та зануренням у купель Свято-Вознесенського храму у місті Ізюм.

Члени паломницької групи повернулись до Харкова на великому духовному піднесенні і вже з новими планами на вересень.

comments powered by HyperComments