Народні месники взялися за Ірину Бережну

Жанна Титаренко  |  Неділя, 26 серпня 2012, 21:45
В рамках акції «Помста за розкол країни» громадські діячі оприлюднили причетність кандидата в народні депутати України Ірини Бережної до рейдерських посягань на чужі активи, ведення власної передвиборчої агітації за державні кошти тощо. До поширення листівок приєдналися місцеві мешканці.
Народні месники взялися за Ірину Бережну

«Депутат від Партії регіонів Ірина Бережна – рекордсмен за кількістю «комерційних» депутатських запитів і дах для рейдерів... Зокрема, лобіювала інтереси VAB Банку, відомого рейдерськими посяганнями на чужі активи», - йдеться в листівці.

Зараз Ірина Бережна сподівається на продовження своєї депутатської кар’єри і на підтримку харківців. Балотується в депутати в окрузі № 169, де сьогодні й були розповсюджені листівки про те, чому не можна голосувати за Партію регіонів і її кандидатів.

Учасники акції «Помста за розкол країни» розклеювали листівки на дошках оголошень та в інших досить помітних місцях, вкидали до поштових скриньок та віддавали в руки місцевим мешканцям.

 

Люди найчастіше запитували про те, за кого ж треба голосувати, щоб Україна дійсно змінилася на краще. Скаржилися на чинну владу Партії регіонів та суцільну несправедливість. Однак знаходилися й ті, що хвалили Ірину Бережну за встановлений у їх дворі дитячий майданчик. Але разом з тим, вони з цікавістю погоджувалися вислухати іншу точку зору.

Почувши, що гроші на дитячі майданчики беруть з держбюджету, місцеві мешканці прохали ще по декілька листівок для своїх сусідів.

А ще до акції «Помста за розкол країни» приєдналося дві нові учасниці. Вони дізналися про поширення листівок із власних поштових скриньок.

 

comments powered by HyperComments