ЗМІ: дружина футболіста Реброва на позашляховику протаранила ВАЗ. Загинула жінка (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 15 березня 2013, 11:44
Увечері 14 березня в Києві на Столичному шосе, менш ніж в кілометрі від бази ФК «Динамо», Range Rover протаранив ВАЗ-2104 – загинула жінка.
ЗМІ: дружина футболіста Реброва на позашляховику протаранила ВАЗ. Загинула жінка (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляє кореспондент Автополігон.інфо, це ДТП сталося в м. Київ, в четвер, 14 березня, приблизно о 20.00, на Столичному шосе, менш ніж в кілометрі від бази ФК «Динамо». Попередньо встановлено, що автомобіль Range Rover рухався по Столичному шосе від селища Конча-Заспа у напрямку м. Києва.

За попередніми даними, жінка за кермом Range Rover не впоралася з керуванням свого люксового позашляховика і виїхала на смугу зустрічного руху (удар Рейндж Ровер прийшовся в передній правий кут), де протаранила ВАЗ-2104, який від удару перекинувся.

Внаслідок ДТП молода жінка-пасажир ВАЗ-2104, яка знаходилася на передньому сидінні, отримала смертельні травми. Коли її витягли з автомобіля та передали медикам, вона ще дихала, але через лічені хвилини померла...

Лікарі «швидкої» госпіталізували з серйозними травмами водія ВАЗу. Жінка-водій Range Rover, за попередніми даними, не постраждала.

На місці ДТП кореспондент Автополігон.інфо зауважив відомого футболіста Сергія Реброва, який приїхав на спорткарі Aston Martin. Ребров був схвильований і навіть посварився з журналістами.

З власних джерел журналісту Автополігон.інфо вдалося дізнатися, що за кермом Range Rover нібито знаходилася дружина Сергія Реброва. Чи отримає ця інформація офіційне підтвердження – дізнаємося пізніше...

Відзначимо також, що крім слизької дороги через дощ і туман ДТП могли спровокувати перевищення швидкості і, як не дивно, сильно зношена гума на задній осі позашляховика Range Rover...

 

comments powered by HyperComments