Харківське привітання для Ліни Костенко

Світлана Шкурай  |  Середа, 20 березня 2013, 21:15
Харківська молодь привітала письменницю Ліну Костенко з Днем народження. Святковий флешмоб провели 30 дівчат та хлопців 19 березня біля пам’ятника Шевченку. Так місто приєдналось до всеукраїнського святкування, адже подібні акції було проведено в різних куточках України.
Харківське привітання для Ліни Костенко

Учасники акції стали в лінію. Тримаючи в руках жовті, блакитні кульки та плакати з великими намальованими літерами, що утворювали напис «Ліна Костенко», вони читали по рядку вірша. Все це знімали на відео, яке вже незабаром з’явиться в Інтернеті.

Після зйомки організатори розклали повітряний ліхтарик і разом з іншими учасниками написали на ньому свої побажання письменниці. Дорогою додому бажаючі роздавали листівки з віршами Ліни Василівни, підготовлені заздалегідь.

У Харкові молоді люди зібралися за допомогою зустрічі в соціальній мережі. Одна з організаторів Надія Світлична, студентка НТУ «Харківський політехнічний інститут», розповідає: «Ми до Дня народження Ліни Костенко зняли відео на її вірш «Доля», а сьогодні прочитали акровірш, який написала Інна Тихонова. Моя двоюрідна сестра Ірина намалювала плакати, що їх ми розгорнули».

Ініціаторами акції були Надія та Інна. Списавшись в соціальній мережі, дівчата разом підготувати захід.


comments powered by HyperComments