У книгарні «Є» презентували збірку «Парк Горького Періоду»

Світлана Шкурай  |  Субота, 20 квітня 2013, 18:50
Поетичну антологію «Парк Горького Періоду» презентували в книгарні «Є» 18 квітня. До збірки увійшли твори Галини Бабак, Євгена Журера, Ігоря Зарудка, Катерини Каруник, Юлії Максимейко, Сергія Онищенка, Олени Рибки, Сергія Рожка та Олени Черниш.
У книгарні «Є» презентували збірку «Парк Горького Періоду»

На захід не прийшли двоє - Галина Бабак та Сергій Онищенко. Вони зараз перебувають за кордоном. Галина вирішила компенсувати свою відсутність записаним заздалегідь відео, тож поетеса читала вірші з екрану.

Галина Бабак

Наступною читала Юлія Максимейко, а за нею Ігор Зарудко зачитав вірші Сергія Онищенка.

Юлія Максимейко

Ігор Зарудко

Олена Рибка розповіла кілька епізодів з історії створення збірки: «Ми довго вигадували різні концепції. Збірка мала називатись «Дегустація». Там про всіх було написано: про те, що з коньяком марки «Зарудко» можна вирішувати всі питання; не все те коньяк, що можна пити, не все те Каруник, що руде є, та різні такі хороші речі. «Дегустація» потім стала «Парком Горького Періоду».

Олена Рибка

Читати вірші Олена вийшла з пакунком цукерок, тож Рибка пригощала всіх «Бджілками», «Шаленими бджілками». «Передавайте пакунок, смакуйте цукерками, бо поезія має смакувати. А поки ви будете їхати, я буду читати», - додала вона.

Під час презентації Тетяна Трофименко від імені Літературного музею запросила присутніх на фестиваль, присвячений Миколі Хвильовому. Він відбудеться у Харкові 12 – 13 травня.

comments powered by HyperComments