Переповнена маршрутка перекинулася в Маріуполі (ФОТО)

Вівторок, 30 квітня 2013, 14:40
У вівторок, 30 квітня, в Маріуполі на площі Кірова перекинулася маршрутка. За попередніми даними, двадцять п'ять осіб постраждали.
lng

Як повідомляється, переповнений автобус на великій швидкості рухався у бік центру міста. При повороті від міжміського автовокзалу на площу Кірова водій не впорався з керуванням, автобус занесло, і він перекинувся на правий бік.

В даний час на місці аварії працюють 10 бригад екстреної медичної допомоги. Перші карети прибули на місце ДТП вже через 3 хвилини. Постраждалих відвозять у найближчі міські лікарні.

Пасажири автобуса отримали черепно-мозкові травми, забої, розтягнення. Інформації про переломи кінцівок на цю годину ще немає. Більшість травм – середнього ступеня тяжкості. Троє осіб отримали важкі травми голови і госпіталізовані до нейрохірургії.

На місці аварії працюють співробітники Державтоінспекції, управління транспорту міськради, управління охорони здоров'я, МНС, маріупольської прокуратури та міліції.

Вже встановлено, що автобус належить компанії Н-Транс. Водій маршрутки в аварії не постраждав. Керівництво автотранспортного підприємства заборонило йому давати будь-які коментарі пресі.

ФОТО сайту 0629.com.ua
 
 

comments powered by HyperComments