ДТП в Івано-Франківську: розлючений натовп ледь не розірвав даішників (ФОТО, ВІДЕО)

Середа, 8 травня 2013, 12:57
В Івано-Франківську відбулося криваве ДТП за участю співробітників Державтоінспекції, в результаті якого загинув водій вантажного мікроавтобуса.
ДТП в Івано-Франківську: розлючений натовп ледь не розірвав даішників (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Аварія сталася 7 травня близько 21:00 на вул. Івасюка. 34-річний водій автомобіля «Фольксваген Транспортер» протаранив бетонну опору тролейбусної лінії і від удару помер.

За словами очевидців трагедії, ДТП сталася через переслідування співробітниками ДАІ мікроавтобусу загиблого. Обурений натовп відразу ж оточила патрульний автомобіль, погрожуючи влаштувати самосуд над даішниками. Розлючені місцеві жителі заспокоїлися тільки після приїзду заступника прокурора області Олега Кіпера.



Відео: YouTube

Місцеві ЗМІ повідомляють, що у загиблого чоловіка залишилося троє дітей. Представників правоохоронних органів перевірили на вміст алкоголю в крові. Виявилося, що обидва даішника абсолютно тверезі.

У той же час очевидці переконані, що один з працівників ДАІ зник з місця події і повернувся більш ніж через годину після ДТП. Вони також припускають, що водій патрульної машини був нетверезий, і його «підмінили» на іншого, – тверезого.

За фактом ДТП прокуратурою області розпочато кримінальне провадження. Також проводиться перевірка перевищення службових повноважень працівниками Державтоінспекції. В даний час слідчо-оперативна група з'ясовує всі обставини трагічного інциденту.

Відео: YouTube

Фото MIGnews.com.ua, ТСН

comments powered by HyperComments