Жахливе ДТП на Волині: загинули 8 людей (ФОТО, ВІДЕО)

Четвер, 11 липня 2013, 14:21
Сьогодні приблизно о 7:40 у Волинській області, на трасі Ковель-Луцьк, за кілометр від села Воля Любитівська, сталася жахлива аварія. Зіткнулися лоб в лоб два рейсові автобуси, один з яких прямував до Болгарії, а другий з Луцька до озера Світязь.
Жахливе  ДТП  на  Волині: загинули 8 людей (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), за попередніми даними в результаті лобового зіткнення двох пасажирських автобусів загинули 8 людей і близько 27 отримали травми.

Встановлено, що автобус «Сетра», що перевозив туристичну групу, рухався з міста Ковель на Луцьк і зіткнувся з рейсовим автобусом «Еталон», який рухався йому назустріч. В результаті зіткнення транспортних засобів 4 людини загинули на місці події, 30 - з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні, 4-х з них врятувати не вдалося, повідомляє прес-служба МВСУ у Волинській області.

Туристичний автобус перевозив 40 дітей у віці до шістнадцяти років і 10 дорослих. Він рухався з Білорусі на екскурсію до Болгарії. Позаду слідував інший автобус  з тієї ж  групи, на очах його пасажирів і трапилася страшна ДТП. У   рейсовому  «Еталоні» на момент зіткнення перебувало близько 20 осіб.

Рейсовий автобус перевозив пасажирів за маршрутом Луцьк-Шацьк. За даними автостанції «Луцьк», на цей рейс було продано 8 квитків, але загальна кількість пасажирів встановлюється, оскільки ймовірно їхало понад  20 людей.

Постраждалих госпіталізували до Ковеля, до центральної райлікарні (з них - 21 громадянин Республіки Білорусь). Інші учасники ДТП доставлені в Ковель до санаторію  матері і дитини «Турія», де їм надається необхідна допомога. 

У  посольстві Болгарії в Україні повідомили, що двоє водіїв були громадянами Болгарії.

Громадянство постраждалих і загиблих з'ясовується.

Відео: youtube

Фото: сайт МВС України в Волинській області, сайт  ДСНС України у Волинській області

comments powered by HyperComments