День Незалежності-2012: Як святкував Харків

П'ятниця, 24 серпня 2012, 23:47
21-шу річницю незалежності нашої держави з розмахом святкував Харків.
День Незалежності-2012: Як святкував Харків

Сонячного 24 серпня, під жовто-блакитними прапорами у парку ім. Т.Г. Шевченка зібралося чимало люду: мешканці та гості міста насолоджувались суто українськими забавами, брали участь у традиційній вишиванковій ході, велозаїзді, навіть слухали виступ кобзарів Харківського кобзарського цеху.

Показати майстер-клас на галявині майстрів вирішили учасники виставки handmade. Кожен охочий міг придбати чи виготовити власноруч прикрасу або іграшку. А за бажання навчитися витесати і бандуру.

Дуже вразила фотовиставка «Фотостоп Україною», тема якої була – українці. Присутні в парку могли бачити різні за змістом, проте прекрасні загалом світлини наших співвітчизників у різних куточках України. А на деяких фото були навіть кумедні тварини.

Також будь-хто міг долучитися до екскурсії історичними пам’ятками Харкова, зокрема мова йшла про відомий усім постамент Тараса Шевченка в однойменному парку, про пам’ятник репресованим кобзарям, Харківську філармонію тощо. Саму екскурсію було влаштовано ГО «Туристичний Поступ».

Загалом, свято пройшло «на ура», адже воно подарувало усім людям море посмішок та гарного настрою. Наша молода країна, хоч і зазнала багацько негараздів за роки своєї незалежності, та ніщо ніколи не зламає наш дух, нашу українську волю та прагнення бути вільними й щасливими громадянами. Ми віримо, що в нас ще все попереду, для цієї квітучої держави усе тільки починається.

            З днем народження, Україно!

 

 

 

comments powered by HyperComments