В Україні стартує MiraMod — перше реаліті-шоу про дизайнерів і моделей. Презентація — 1 вересня в Харкові

Вівторок, 27 серпня 2013, 20:37
Перше українське реаліті-шоу, в якому змагаються дизайнери, буде знімати харківська продакшн-студія Nova Moda. Проект презентують 1 вересня о 20.00 в готелі «Харків Палас» закритим пілотним показом першого випуску шоу.
В Україні стартує MiraMod — перше реаліті-шоу про дизайнерів і моделей. Презентація — 1 вересня в Харкові

Наприкінці липня в Харкові провели перші кастинги майбутнього шоу,  наслідок яких до першого  відбіркового  туру потрапило 9 дизайнерів. Своїх майбутніх моделей вони обирали “з народу”, тому під час проекту моделей будуть навчати тренери та стилісти.

“Учасники зібрались дуже різні: є талановиті новачки, яким 21-23 роки (Настя Мальцева, Наталі Пуховська, Емма Коростильова, Саша Бижко, Таня Нифантова і Таня Коваленко), є дизайнери з досвідом роботи по 8-15 років (Дмитро Захаревський, Оля Коршунова, Артем Комаров), — розповіла виконавчий продюсер шоу Сона Коновалова. Всім учасникам належало навчитися співіснувати під одним дахом і працювати колективно.

Перше завдання було для учасників випробовуванням на вміння швидко зорієнтуватися в нових обставинах. Після того, як кожний з них обрав тканину для створення своєї моделі, учасників несподівано об’єднали в команди по троє. Їм довелось творити вже колективно, намагаючись гармонійно поєднати в одній речі достатньо різнофактурні тканини.

Результати цієї роботи були представлені 4 серпня в міні-показі на майдані Свободи. Журі тоді назвало трьох найслабкіших учасників, але всі після того отримали другий шанс, тому  остаточне рішення журі буде приймати за підсумками другого завдання і показу 1 вересня в «Харків Палас».

З 26 по 31 серпня на сайті show-miramod.com.ua можна проголосувати за витвори його перших учасників.  Глядацькі бали об’єднають з балами журі і таким чином визначиться, хто саме представлятиме  Харків у проекті MiraMod.

Презентаційний вечір 1 вересня в готелі «Харків Палас» буде вести суперблондинка Оля Полякова, відома своїми дуже нестандартними модними образами.

В програмі  — прес-конференція для ЗМІ ( о 19.00), перегляд  пілотного випуску реаліті-шоу, показ робіт учасників проекту та оголошення переможців.

З  24 вересня по 4 жовтня в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Львові  також проведуть кастинги дизайнерів та моделей для шоу  MiraMod.

Вихід першого випуску першого сезону реаліті-шоу  дизайнерів запланований на 26 жовтня.

 

 

comments powered by HyperComments