У Севастополі горів гуртожиток: двоє загиблих (ВІДЕО, ФОТО)

Вівторок, 17 вересня 2013, 14:45
17 вересня близько 5 ранку в Севастополі на вулиці Комуністичній горів гуртожиток, загинула сімейна пара.
пожежа

Як повідомляє прес-служба ДСНС в Севастополі, спалахнула загальна кухня на третьому поверсі будівлі, сусідня кімната і горищні перекриття. Площа пожежі склала 70 квадратних метрів.

В одній з кімнат перебували дві людини – жінка з десятирічною дитиною, які не могли самостійно вибратися з охопленого вогнем будинку. Побачивши наближаються пожежні автомобілі, жінка підійшла до вікна і почала кликати на допомогу. Рятувальники відреагували оперативно: першою справою врятували дитину, яку передала їм з вікна матір, потім евакуювали з палаючої квартири і жінку. З вікна іншої кімнати пожежники врятували третю постраждалу – дівчину 1994 року народження.

Як розповіла господиня згорілої кімнати, на кухні був газовий балон, який міг вибухнути. Пожежникам довелося поливати його з брандспойту, щоб охолодити. Після вони винесли його з дому і передали газовикам.

Пожежу локалізували за 40 хвилин, остаточно загасили за дві з половиною години.

На місці пожежі, в одній з кімнат було виявлено тіла двох загиблих: чоловік 1970 року народження і жінка 1980 року народження. За словами очевидців, у загиблих залишився п'ятирічна дитина, якого вивели з палаючої будівлі.

Причина загоряння встановлюється.

 
 
 

comments powered by HyperComments