Ця чарівна шкідливість Європи. В Харкові - саме для нашої промисловості. В італійських костюмах вони виходили з німецьких "Мерседесів" ...

Субота, 2 листопада 2013, 11:41
Люди, які давно інтегрувались в британські офшори та іспанські готелі, вчора розповідали про шкідливість європейських звичок для простого українця. 1 листопада у найпафоснішому готелі міста «KharkivPalace» відбулась конференція на тему "Економічні та правові наслідки підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС для промисловості". "Міжнародний" статус їй забезпечувала виїзна гастрольна бригада з Росії "Мы один народ". Щоправда, на відміну від справжніх артистів політичні актори своїх фанатів возять з собою. Так надійніше, а може елементарно дешевше.
Ця чарівна шкідливість Європи. В Харкові - саме для нашої промисловості. В італійських костюмах вони виходили з німецьких "Мерседесів" ...

Організатори цього заходу - керівник організації «Український вибір» Віктор Медведчук та радник президента Російської Федерації Сергій Глазьєв. Разом з ними до Харкова приїхала купа журналістів, які здається мандрують з Медведчуком по всій країні, - представники переважно невідомих дрібних регіональних  ЗМІ. Також були російські спікери, представники банків, політики-невдахи, зокрема, Алла Олександровська, Валерій Коновалюк, Олександр Кірш та інші.

Медведчук у своєму виступі звично лякав присутніх економічною кризою, в яку неодміннго потрапить Україна на п’ять років, якщо буде підписана угода про вільну торгівлю з ЕС.  «Буде безробіття, рост цін, падіння виробництва», - наголосив В. Медведчук. За його словам, Україні буде важко, адже доведеться приводити власну продукцією до європейських стандартів якості [- це, звичайно, непоправна біда для економіки. Наш цивілізаційний вибір - металургія 1953 року на російському газі].

Комуністка  А. Александровська точно знає,  для чого нашим більшовичкам потрібна  інтеграція з буржуазною Росією, але нікому не скаже

Хоча це Україна мала все  це зробити і раніше. Років 10 тому, коли саме Медведчук перебував при владі, яка голосно заявляла про політику євроінтеграції. При цьому екс-керівник адміністрації Президента Кучми додав, що Україну  чекає повна ізоляція та колоніальна залежність від країн Заходу.

"Неслабые украинцы"  ідейно коливаються разом з фінансовими потоками

Далі він розповів, що якщо Україна підпише угоду, вона вже не зможе створити газовий консорціум з Росією. Тобто РФ знову починає тиснути на Україну газовою проблемою та поступово закриває кордони.

При цьому аудиторія, для якої розповідав Медведчук, цілком складалась з  його прихильників, більшість з яких приїхали разом з ним.

Керівників підприємств на кшталт «Турбоатома» або «Південкабеля» у залі не було. Практично не було представників харківської науки, ВНЗ та місцевої влади (на деяких наших чиновників навіть не подіяли ні тиск, ні обіцянки). Чимало потенційних місцевих однодумців Медведчука та Глаз’єва не ризикнули  "засвітитись" на подібному заході, бо добре відчувають сучасну політичну кон'юнктуру.

Фактично Медведчук розмовляв з дуже вузьким колом людей, які й так його підтримують. Цей захід був схожий на зібрання стосовно референдуму за приєднання до Таможенного союзу, який, нагадаємо, зовсім не привабив харків’ян.

Несподіваний гість збіговиська Олександр Кірш 

На вчорашній конференції навіть непогано виглядав С. Глаз’єв, якому раніше в Криму поряд з Петром Порошенко було дуже некомфортно. Адже у харківському готелі зібралися лише кілька десятків його однодумців, а від преси, яка ставить неприємні питання можна будо втікти. Що він й зробив.

//world.pravda.com.ua

Символічно, що саме в той час, коли в готелі засідала купка професійних  українофобів,  на майдані Свободи 300 молодих  харків'ян розгорнули величезні прапори України та Євросоюзу, що символізували Український вибір вже без лапок і медведчуків.

comments powered by HyperComments