«Янич, харе покращувать, відпочивай!»: харківський Євромайдан привітав Азарова з днем народження

Юлія Гуш  |  Вівторок, 17 грудня 2013, 10:49
17 грудня Миколі Азарову виповнюється 66 років. Тому напередодні цієї визначної дати харківські майданівці привітали іменинника з днем народження та урочисто, з радістю провели його на пенсію.
«Янич, харе покращувать, відпочивай!»: харківський Євромайдан привітав Азарова з днем народження

Не поскупилися вони ні на поздоровлення, ні на подарунки. Спеціально до дня народження Миколи Яновича приготували невеличкий перфоманс за участі "піонерів", які щиро, від всієї душі привітали шановного прем’єр-міністра зі святом. «Дарагой папа Мікола Пахло Азіров, – виголошував один з "піонерів", – ми тібя вєтаємо урачіста. Всє піонери нашей страни нє зважаючи на велику кількість кровосісів смаглі приїхати до першой сталіці чтоби прівітать тібя с пєршим днєм пенсії».

"Піонери" прийшли не з порожніми руками. Юні громадини презентували подарунки, які мають бути врученими особисто Миколі Яновичу – яскраво-червоний бантик та звичайну господарську лопату. Це для того, щоб йому «було чим зайнятися на пенсії».

Інші майданівці також висловили свої побажання нашому вельмишановному прем’єр-міністру:

Ганна Волкова, маляр-штукатур: «Мені хотілося б побажати, щоб він почав розвивати свою свідомість і нарешті зрозумів: народ стоїть і буде це робити до самого кінця. А він не вистоїть. Йому вже 66 років. Вже пора на відпочинок. Я бажаю йому довгих років життя, спокійної пенсії, садочка коло хати та 12 соток землі, де він би садив картоплю».

Денис Аділов, «людина яка виживає»: «Щастя йому, здоров’я. Нехай живе довго та щасливо. Нехай думає про своє життя. Як його прожив і чи все робив, що повинен був робити. Можливо, совість ще є. В будь-якому випадку нехай звернеться саме до неї».

Дмитро, студент: «Бажаю Миколі Яновичу щоб він прислуховувався до українського народу. До того, що ми говоримо, чого хочемо і чого вимагаємо. І нехай в нього в голові буде побільше клепок. Адже зараз взагалі незрозуміло чи є щось в його голові чи ні. А так – щастя, здоров’я».

Захід відбувся вже в традиційному для харківського Євромайдану форматі. З імпровізованою сцени виголошувалися промови та лунали від очевидців новини з Києва. Діяв «вільний мікрофон». Майданівців частували гарячим чаєм та печивом. Приємна, дружня атмосфера залишилась незмінною.

 

comments powered by HyperComments