AGROPORT-2016: у Харкові стартував наймасштабніший аграрний фестиваль

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 08:44
У Міжнародному харківському аеропорту стартував AGROPORT-2016, під час якого проходить низка тематичних заходів з розвитку фермерства в Україні.
AGROPORT-2016: у Харкові стартував наймасштабніший аграрний фестиваль

AGROPORT – це  міжнародний фестиваль з розвитку фермерської діяльності та аграрних культур. У 2016 році захід проходить в межах оголошеного ООН року зернобобових культур у Харкові та Львові. Перший етап форуму відбувся у Львові 26-28 травня. На Харків же перепав другий, який завершиться 22 жовтня.

В межах заходу відбулися різноманітні конкурси та показові виступи спеціалістів з кулінарної та кондитерської майстерності. До складу журі увійшли як українські, так й іноземні експерти з різних країн світу. За задумом організаторів, це має забезпечити неупередженість оцінок та відсутність особистої зацікавленості.

Крім того, під час відкриття фестивалю відбулася міжнародна конференція під назвою «Розширення правових можливостей громад». Загалом, в межах заходу заплановані різноманітні тематичні конференції, семінари, тренінги та майстер-класи для фермерів та аграріїв. Також під час фестивалю триватиме виставка різного роду техніки і технологій для фермерства.

Під час заходу можна побачити виступи 130 спікерів з 15 країн світу. Себе та свою діяльність представлять 120 різноманітних підприємств та компаній. Загалом, AGROPORT-2016 став найбільш масштабним заходом у порівнянні з тими, що проводились до цього.

comments powered by HyperComments