Вихованці "Кадетського корпусу" завітали в госпіталь до бійців АТО (ФОТО)

Середа, 23 листопада 2016, 17:23
Сьогодні, 23 листопада, кадети завітали зі святковою концертною програмою до бійців АТО, які знаходяться у Харківському військовому госпіталі.
Вихованці "Кадетського корпусу" завітали в госпіталь до бійців АТО (ФОТО)

Про це повідомили в прес-службі Міноборони України.

"Вихованці Державної гімназії-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» відвідали військовослужбовців, які отримали поранення в районі проведення АТО і перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону", - розповіли в прес-службі.

Разом з учнями Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради вони підготували святкову концертну програму для військовослужбовців.

— Наші вихованці не вперше провідують пацієнтів військового медичного закладу. Але цього разу ми підготували святковий концерт для поранених бійців АТО, — зазначив начальник Державної гімназії-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» генерал-майор Олексій Середа.

Під час свого виступу юнаки та дівчата виконали низку власних пісень та хореографічних композицій. По завершенню заходу всі присутні щиро подякували гостям за чудове свято та позитивний настрій.

Фото: прес-служба Міноборони.

comments powered by HyperComments