«Шахтар» – «Сельта»: суперники провели тренування у Харкові / ФОТО

Яша Томський, Сергій Козлов (фото)  |  Середа, 22 лютого 2017, 22:21
Напередодні матчу 1/16 фіналу Ліги Європи «Шахтар» – «Сельта», котрий пройде 23 лютого у Харкові, тренери обох команд поспілкувалися із пресою у форматі традиційно-обов'язкових прес-конференцій.
«Шахтар» – «Сельта»: суперники провели тренування у Харкові / ФОТО

А після – кожна так само окремо провели інспекційне тренування на полі стадіону «Металіст», де перші 15 хвилин так само були обов'язково-показовими.

«Я чудово розумію, що погода в Харкові погана, але поле поки в хорошому стані. Сподіваюся, завтра воно буде в такому ж вигляді, – поділився враженнями тренер донецької команди Паоло Фонсека. – «Шахтар» виходить на поле тільки з одним бажанням – бажанням перемагати. Перед нами ще 90 дуже складних хвилин. Я повністю переконаний, що «Сельта» боротиметься весь матч. Відтак, ми повинні грати на своєму кращому рівні, щоб виграти в цьому матчі».

В іспанського колективу, який лише к середині дня прилетів у Харків, була вельми насичена програма на другу половину дня. Заселившись і пообідавши в Superior Golf and Spa Resort, галісійці потім вирушили на «Металіст». Коуч Едуардо Беріццо також поспілкувався з пресою, а потім «Сельта» вийшла на процес інсталяції з травою харківського стадіону.

Двобій між «Шахтарем» і «Сельтою» розпочнеться о 22:05 23 лютого. Судитиме матч нефартовий, за багатьма враженнями і оцінками спеціалістів, арбітр. УЄФА довірив обслуговувати поєдинок у Харкові словенському судді Славку Вінчичу. Українським футбольним уболівальникам цей крєндєль до болю знайомий. У сезоні 2014/15 він судив поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи між французьким «Генгамом» і київським «Динамом». Тоді словенський рефері вчинив розправу над київською командою, вилучивши за 4 хвилини двох гравців – Ярмоленка і Беланду. Після матчу у Франції, де «Динамо» програло «Генгаму», Вінчич, з продачі телекоментаторів, отримав «почесне» звання: «тридвараз». Ну ви зрозуміли, про що мова...

Охороняти правопорядок під час цього матчу будуть понад 2 тисяч правоохоронців. З фанами вже оговорили можливі наслідки від необдуманих дій.

Зазначимо ще: для пересування по Харкову «Сельта» зажадала поліцейський ескорт.

comments powered by HyperComments