Облрада не знайшла голосів за відставку Віктора Коваленка

Четвер, 27 лютого 2020, 13:55
Депутати Харківської облради на сесії 27 лютого не змогли усунути з посади першого заступника Віктора Коваленка.
Облрада не знайшла голосів за відставку Віктора Коваленка

Як повідомляє Depo.Харків, голосування за відставку було таємним. Відставку Коваленка підтримали 52 депутата з необхідних 61. Проти проголосували 12 депутатів, ще 2 утримались від голосування.

«Депутати також просили заступника голови облради Володимира Скоробагача та голову облради Сергія Чернова озвучити аргументацію подання про відставку Коваленка. Скоробагач висловив жаль з того приводу, що «внесли в цю залу політичне рішення», оскільки «скоро будуть вибори». Водночас Скоробагач не виступив проти відставки Коваленка», - йдеться у повідомленні.

Сам Коваленко зазначив, що до нього не було висловлено жодних претензій – ані усно, ані письмово. «Я вважаю, що це питання політичне, це не стосується моєї професійності, - сказав він. – Для мене немає ніяких нових прикладів, ми вже проходили таке не один раз. Повторюю, що до мене ніяких претензій не було».

Нагадаємо, з ініціативою дострокового припинення повноважень першого заступника голови облради виступили 48 депутатів.

Нагадаємо також, що у грудні минулого року правоохоронці вилучили у першого заступника голови Харківської облради Віктора Коваленко документи, які стосуються його власності. За словами самого Коваленка, обшуки в його домі – це політичний тиск напередодні сесії облради.

comments powered by HyperComments