Харківська поліція посилює заходи безпеки щодо дотримання карантинних правил (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 6 квітня 2020, 13:12
В усіх громадських місцях під час проведення профілактичних заходів порядок на Харківщині щоденно контролюватимуть більше 1,5 правоохоронців. Порушення визначених правил будуть каратися відповідно до норм законодавства України.
Харківська поліція посилює заходи безпеки щодо дотримання карантинних правил (ФОТО, ВІДЕО)

Як розповів дільничний офіцер поліції Київського ВП міста Харкова Антон Новіков, вже з понеділка вступає в силу низка заборон, серед яких – знаходження на вулиці у групі людей більше 2 осіб, відвідування зон відпочинку – парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, прибережних зон а також лісів та подібних територій.

Знаходитися на вулиці можна лише в масках та респіраторах, і при кожному виході з дому необхідно мати з собою документи, що посвідчують особу. Дітям до 14 років знаходитися на вулиці без дорослих не можна.

Поліція готова реагувати на порушення нових карантинних норм і за такі порушення передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.  Закликаємо усіх обов’язково виконувати рекомендації лікарів, вимоги, які визначені Урядом, органами місцевого самоврядування задля захисту свого здоров’я і життя. Просимо населення із розумінням ставитися до дій поліції та сприяти поліцейським у виконанні важливих службових завдань. Ми працюємо для вас, а ви залишайтеся вдома! 

 

 

comments powered by HyperComments