«Cхід Opera просто неба stage» може стати своєрідним магнітом сучасного Харкова – депутат міськради

Понеділок, 3 серпня 2020, 11:02
У центрі Харкова за будівлею Оперного проходить музичний фестиваль у форматі «просто неба», організований колективом ХНАТОБу ім. М. В. Лисенка Cxid OPERA.
«Cхід Opera просто неба stage» може стати своєрідним магнітом сучасного Харкова – депутат міськради

За словами депутата Харківської міськради Ігоря Черняка, такі концерти дозволяють харків'янам під час карантину без ризику для здоров’я наблизиться до мистецтва.

«До початку карантину я намагався регулярно відвідувати різні культурні заходи, але в умовах карантину це було майже неможливо. Дуже добре, що тепер не дивлячись на те, що карантин триває, в Харкові є така можливість без зайвого ризику наблизитися до мистецтва», - сказав він в коментарі харківському телеканалу« Р 1».

Черняк відзначив, що захід проходить на високому, практично європейському рівні і висловив надію, що «Cхід Opera просто неба stage» стане своєрідним магнітом сучасного Харкова.

Депутат облради Дмитро Булах, який (як і його колега по ХАЦ Ігор Черняк) прийняв рішення брати участь в місцевих виборах з командою Юлії Світличної, також відвідав концерт в минулу суботу і вважає захід безпечним для відвідування під час карантину.

«Ми бачимо безпечну відстань між місцями, сподіваюся люди будуть дотримуватися відповідних відстань. Всі вже скучили по заходах і очевидна потреба того, щоб кудись виходити, соціалізуватися, а не сидіти вдома в чотирьох стінах. Я бачу, що організовано все досить пристойно », - сказав він.

За словами депутата Верховної Ради Юлії Світличної, це перший культурний захід, який вона відвідала з початку карантину.

«Так, тому що все було закрито, але дуже рада такій можливості і надзвичайно важливо, коли в Харкові є такі сучасні події, де люди можуть розслабитися і отримати задоволення», - сказала вона.

comments powered by HyperComments