На Харківщині рашисти видають дітям «правильні» свідоцтва про народження

Четвер, 9 червня 2022, 15:56
Російська верхівка не визначилася з тим, що робити із захопленими територіями Харківської, Запорізької та Херсонської областей.
На Харківщині рашисти видають дітям «правильні» свідоцтва про народження

У режимі певного нерозуміння подальшого розвитку ситуації окупанти діють так, нібито росія вже приєднала окуповані території до себе. Загарбники намагаються впровадити власний документообіг, хоча подекуди навіть не сформували «місцеві адміністрації». Про це повідомляють джерела «24 каналу» в українських спецслужбах.

Найбільше розраховують російські генерали на те, що в разі контратак вони вивозитимуть із собою матерів з маленькими дітьми. Для цього вони підстрахувалися «юридично» та розпорядилися, аби новонароджені отримували «правильні» документи.

Так, по всій окупованій Харківщині жінок, які тільки-но народили, відправляють за документами до Куп'янська. Видають їм свідоцтво про народження із вказівкою «Бєлгородська область, Куп'янський район». Звісно ж, отримання свідоцтв із вказівкою приналежності Харківщини до Бєлгородської області є вимушеним. Московити навмисно створили в регіоні гуманітарну катастрофу та зробили так, аби отримати «гуманітарну допомогу» чи гроші на дитину можна лише після реєстрації немовляти.

Фактично в такий спосіб загарбники паралельно готуються як залишитися на Харківщині, так і тікати з неї під прикриттям «громадян росії».

Генерали разом із працівниками спецслужб, які відповідають за інформаційну війну, збирають адреси, в яких живуть родини з маленькими дітьми. У випадку потреби відступу воєнні злочинці планують саджати на бронетехніку жінок із немовлятами. У випадку трагедії росіяни розповідатимуть про те, як «ЗСУ вбивають російських дітей». А якщо такі злочини не призведуть до загибелі цивільних, по російському телебаченню показуватимуть, як «героїчно рятували своїх під вибухами».

Крім того, загарбники визнають, що цивільне населення та більшість чиновників зовсім не згодні з окупацією. Попри російськомовність та роботу пропаганди, населення ставиться до загарбників як до ворогів. На добровільну співпрацю з армією росії погодилися здебільшого представники місцевих осередків опзж, а також співробітники УПЦ МП.

Видання з посиланням на спецслужби пише, що як саме змінити ставлення людей до російських військових, загарбники не знають. Вони сподіваються на те, що переломити ситуацію їм допоможе посилення пропаганди – вимкнення трансляції українських каналів та постійні покази російських політичних шоу.

Також особовому складу армії росії довели наказ про те, що під час спілкування з цивільними вони мають повторювати тези про те, що «люди самі обиратимуть, чи бути їм частиною України».

comments powered by HyperComments