Українська мережа оптик надала допомогу медзакладам Харкова

Четвер, 30 червня 2022, 17:03
Всеукраїнська мережа оптик «Люксоптика» надає міській клінічній багатопрофільній лікарні № 17 та міській поліклініці № 22 Харкова лікарські засоби вартістю майже 15 млн гривень.
Українська мережа оптик надала допомогу медзакладам Харкова

Заклади охорони здоров’я Харкова, яким доставляють благодійну допомогу, розподілятимуть лікарські засоби серед інших лікарень та поліклінік Харкова, враховуючи потреби установ.

«Компанія — зі своєю країною та зі своїми людьми. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії, ми почали програму соціальної допомоги військовим — передаємо контактні лінзи, окуляри, перевіряємо зір. Чому саме Харків? Цей регіон на передовій, і там є багато як цивільних, так і військових, які потребують допомоги. А ще наша компанія родом із Харкова. Там була відкрита перша «Люксоптика», більшість нашого топменеджменту — харків’яни. Доставку допомоги узгоджували з мером Харкова. Завдяки фармацевтичній компанії «Дарниця», у яких закупили основну партію ліків, додаткову частину ліків ми отримали безплатно — у якості знижки від компанії», — розповідає CEO компанії Олексій Свистун.

Компанія направляє допомогу для харків’ян та наших військових, не зважаючи на безперервні обстріли та небезпеку в місті.

Нагадаємо, в період з 1 березня до 31 травня, «Люксоптика» безкоштовно надали ЗСУ:
● 35 404 контактних лінз та розчинів,
● 9 511 оптичних лінз і оправ,
● 2 000 балістичних окулярів,
● 1 043 інших товарів для зору.

3 923 військовим компанія безкоштовно перевірила зір й продовжує це робити. Щоб перевірити зір безкоштовно, треба завітати до «Люксоптики». Для максимальної
зручності варто записатися до офтальмолога завчасно за посиланням. Деталі — на сайті «Люксоптики»

comments powered by HyperComments