У Харківській області жителі громади зібрали кошти на тепловізор для ЗСУ

Понеділок, 1 серпня 2022, 09:34
Жителі Сахновщинської ОТГ на Харківщині активно і залюбки допомагають українським воїнам захищати державу і вибивати загарбників.
У Харківській області жителі громади зібрали кошти на тепловізор для ЗСУ

Керівниця Сахновщинського волонтерського центру «Добро» Валентина Косточка переконана: кожен мешканець громади вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

Волонтери працюють безоплатно, встановлюють потреби солдатів та мешканців, забезпечують їх продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами.

«Минулого тижня відремонтували машину для хлопців з 93-ї бригади, - розповідає Валентина. - Дякуючи небайдужим жителям, які проплатили кошти за запчастини (а це Сергій Гусаков, Анастасія Процик), Володимир Гладкий оперативно відремонтував автівку. Також відправили смаколики на передову, які приготувала наш волонтер Галина».

За кошти, котрі зібрали сахновщинці, волонтери «Добра» змогли привести гуманітарну допомогу з Дніпра.

«Особлива подяка нашим постійним донатерам Олександру Грізунову, Олександру Мироненку, Віктору, Олександру та Анастасії Процикам, Віталію та Світлані Кратенкам. Також ми закрили збір на придбання тепловізору для хлопців ЗСУ. Із потрібних 99 тисяч зібрано 101 тисячу гривень», - розповідає керівниця волонтерського центру.

Крім того жителі Сахновщини діляться своїми речами, котрі волонтерський осередок передає іншим людям. Пенсіонери приносять до центру овочі, фрукти з власних городів.

Фото: gromada.group Сахновщина

comments powered by HyperComments