«Всраті фури»: куп'янчани не беруть рашистські подачки і блюзнірствують над колаборантами

Понеділок, 1 серпня 2022, 14:51
Жителі окупованого Куп'янська анітрохи не сумніваються, що їхнє місто - Україна, чекають на ЗСУ і знущаються з місцевих колаборантів.
«Всраті фури»: куп'янчани не беруть рашистські подачки і блюзнірствують над колаборантами

Відома куп'янська активістка і блогерка на псевдо Настя з Ку! записала черговий креативний відеоролик про рашистських окупантів і місцевих колаборантів. Ті спочатку створили у Куп'янську гуманітарну кризу, а тепер підганяють «всраті фури» і подають себе як великих благодійників.

«Окупувати самодостатнє місто Куп’янськ. Заблокувати його. Почати тероризувати там населення. Довести людей до гуманітарного колапсу. Й під пропагандистські камери припиз...чити туди всрату гуманітарку», - саркастично зазначає блогерка.

Не соромлячись у висловах, вона також говорить все, що думає про самопроголошеного «голову тимчасової цивільної адміністрації Харківської області» - такого собі Віталія Ганчєва, котрому, між іншим, оголосили підозру у державній зраді. Колишній співробітник правоохоронних органів України Ганчєв переметнувся до сепаратистів ще 2014 року, перебравшись в окупований Луганськ, аби працювати на так звану «народну міліцію» так званої «ЛНР». З початком вторгнення, «спливши» у Козачій Лопані, він добровільно зайняв посаду «голови адміністрації» на території, яку захопили російські війська. Останнім часом здебільшого «світиться» у Куп'янську.

«Ти, Віталя, коли бухаєш, хоча б погонами своїми зрадницькими занюхуй. Можливо твій є...льнік повеселішає», - їдко завершує черговий випуск Настя з Ку!

То й так. Як говорив класик, «у тебя скучное лицо, тебе денег никто не даст».

comments powered by HyperComments