Харківський тил передав автівку на передову і планує купити ще сотню (ВІДЕО)

Вівторок, 2 серпня 2022, 16:47
Війна – це не лише відео з паленою російською технікою, це ще й тяжка кривава робота тих, про кого не завжди згадують.
Харківський тил передав автівку на передову і планує купити ще сотню (ВІДЕО)

Пару тижнів тому відомий український письменник, музикант, волонтер і громадський діяч Сергій Жадан зустрівся з військовим.

«Виявилося, що він займається пошуком та вивезенням загиблих. Тож попросив спеціальну автівку для цього, – розповідає митець. – Ми цю автівку знайшли й сьогодні передали бійцям».

Письменник вислови велику подяку Литовському благодійному фонду Blue/Yellow for Ukraine та його керівнику Йонасу Охману. Йонас, за словами Сергія Жадана, загалом допомагає Україні давно й системно, тож і тут швидко й безпроблемно виручив.

«Одне слово: дуже хотілося б, аби ми пам’ятали, в яких умовах іноді перебувають наші бійці й наскільки їм важлива та необхідна наша підтримка. Військо без тилу мало на що здатне. В українського війська за плечима цілий народ, який є зі своїми збройними силами єдиним цілим», – переконаний письменник.

Він знає що волонтерську роботу за волонтерів ніхто не зробить.

«Ми тут із Олегом подумали-подумали, поспілкувалися з хлопцями та дівчатами з підрозділів, і вирішили пригнати до Харкова 100 автівок для ЗСУ. Думаємо реалізувати все це десь за місяць-півтора. Сподіваємось на підтримку та допомогу всіх друзів та колег, які підтримували нас до цього. Якщо ви з нами – приєднуйтесь, роботи стане на всіх», – закликає письменник, і публікує дані  для збору коштів:
ПриватБанк: 4149 6090 0342 8085
Patreon: www.patreon.com/serhiyzhadan
PayPal: sirozhazhadan@gmail.com

comments powered by HyperComments